Forretningsbestemmelser

 

Klargøring af arbejdsområde

Der hvor der skal afslibes/afhøvles skal arbejdsområderne være helt ryddet for hvad der nu kunne forhindre arbejdes udførelse. Medarbejderen flytter ikke rundt på jeres møbler. Dette gøres kun hvis en særlig aftale er lavet på forhånd.

Adgang til strøm/elektricitet

Der skal være strøm i arbejdsområdet, og helst 16 ampere.

Rumtemperatur

Det er et krav, at der 2 dage inden gulvbehandling skal rumtemperaturen være på minimum 20 grader i de rum, hvor der skal afslibes/behandles gulve.

Afdækning af inventar

I skal selv sørge for at få afdækket eventuelle fodpaneler, sokler, mm., da mindre ridser KAN forekomme ved en gulvafslibning. Alverdens Gulve hæfter ikke for dette.

Når vi arbejder

Vi vil helst ikke forstyrres for meget når vi arbejder, grundet sikkerhed og effektivitet.

Støv i arbejdsområdet

Vores gulvsliber støvsuger næsten al støv, men der kan altså forventes støv på vægge og andre genstande, som f.eks. træværk, vindueskamme, paneler. Ved afslibning af spartelmasse og lignende kan der forekomme ekstra støv.

Støjgener

Der gøres opmærksom på at vores gulvslibere kan støje en del, når f.eks. gulvene bliver afhøvlet. (Informér gerne jeres naboer om evt. støjgener).

Vægge og fodpaneler trappe vanger

Når man udfører en gulvafslibning kan man forvente nogle småskader/ridser. Der er altid en risiko for små ridser og olie/lak/lud klatter på paneler, vægge m.m. Der anbefales derfor at man efter gulvslibning maler en sidste gang efter gulvbehandlingen.

Affald

Efter gulvafhøvling eller gulvafslibning er der en del savsmuld og affald. Dette ligges i plastic sække. Desværre er det kunden selv der skal sørge at køre det på genbrugspladsen. Vi kan gøre dette såfremt kunden ønsker det, men der tages en separat betaling for det.

Gennemslibning

Ved afslibning af lamelparket kan der forekomme gennemslibning af slidlag og løse parketstave. Alverdens Gulve kan desværre ikke påtage sig ansvar for denne form for skader.

Behandling af trægulve

Ved en lakering kan der forekomme limbindinger/side bindinger. Alverdens Gulve hæfter ikke for dette.

Ved oliering, ludbehandling, lakering, kan der være nuance forskelle, da træet kan suge uensartet. Alverdens Gulve hæfter ikke for dette.
Små støvpartikler kan forekomme i lakken samt snavs fra mellem gulvbrædderne.

Parkering af biler

Vær opmærksom på, at hvis der er betaling for parkering af biler, så vil det komme som tillæg til regningen.
Hvis i har gæstekort eller lignende, tager vi gerne imod det.