Om os

Vi laver professionelle gulvløsninger i hele Nordjylland

Alverdens Gulve blev etableret i 2006 af Michael Bols Kastrup. Før etableringen af virksomheden havde Michael arbejdet med gulve siden 1996. Virksomheden tog hurtigt fart, og opnåede i 2011 og 2012 at blive kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen. Alverdens Gulve opnåede i 2022 at blive kåret til succesvirksomhed.

I dag består virksomheden af 22 ansatte, som alle har en lang erfaring indenfor gulvbranchen. Vores erfaring og dygtige medarbejdere gør, at vi kan levere nogle yderst professionelle kvalitetsløsninger inden for gulvbranchen.

Alverdens Gulve leverer gulvløsninger til både private og erhverv i hele Nord – og Midtjylland fra sin base i Aalborg.  Vi sætter en ære i det gode håndværk, og bruger samtidig meget tid på at rådgive vores kunder til de bedste løsninger. Virksomhedens størrelse gør, at vi kan omstille os til mange forskellige typer opgaver, samtidig med at vi er konkurrencedygtige.

Kontakt os for at få en snak om din næste opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Husk at vi laver løsninger for både private og erhverv. Ingen opgaver er for store eller for små. Vi kan hjælpe dig med din næste gulvløsning.

https://www.youtube.com/watch?v=sDtgv1ojEFg