Gulvtæpper

Hos Alverdens Gulve er efterspørgslen på gulvløsninger med gulvtæpper steget markant igennem de senere år. Således har vi opbygget en solid erfaring i at levere total-løsninger indenfor gulvtæpper til både erhverv og private.

Vores professionelle konsulenter kommer gerne ud og rådgiver om valg af type, farve osv, når du skal vælge dit næste gulvtæppe. Vi medbringer altid en række prøver på vores store udvalg af gulvtæpper, og har mulighed for at levere alle typer designs efter ønske. Valg af gulvtæppe til et rum er ikke en nem proces, da valg af gulvtæppe enten kan have en positiv eller negativ effekt på et rums udtryk. Vi hjælper gerne hvilket gulvtæppe du skal vælge, og kommer gerne med forslag til hvilken type af gulvtæppe, der skal ligge på gulvet. Vi har stor erfaring med slidstærke gulvtæppeløsninger til erhverv til konkurrencedygtige priser.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak omkring din nye gulvtæppeløsning, så kontakt os gerne. Benyt eventuelt kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

https://www.youtube.com/watch?v=KRkjOkiJzJY

Se mulighederne med Ege Carpets

Se mere her

Se alle muligheder med Fletco Carpets

Se mere her